11 matches found
Mon, 10/28
Time Title Type
8:30 AM - 9:00 AM Campus As A Living Lab: Integrating Academics and Facility Operations to Work Toward Common Goals 30-minutes presentations 
9:15 AM - 10:15 AM "Living Labs" that Integrate Sustainability Education, Community Engagement & Workforce Development 60-minutes presentations 
11:00 AM - 12:00 PM Blueprints for Breaking Silos: Pathways to Engage Faculty, Staff and Students in Campus Living Labs 60-minutes presentations 
2:00 PM - 2:30 PM Harvard's Campus Sustainability Innovation Fund: Bringing Students, Faculty, and Staff Together 30-minutes presentations 
2:45 PM - 3:15 PM The Collaboratory: Engaging Students to Solve Authentic Problems and Create Tangible Solutions 30-minutes presentations 
4:45 PM - 5:45 PM Sustainability Partnership of the Northern Rockies (SPNR) Networking Meeting Networking Meeting 
Tue, 10/29
Time Title Type
8:30 AM - 9:00 AM The Experiential Learning Lab: Coproduction Through Campus Staff/Faculty/Community Partnerships. 30-minutes presentations 
9:15 AM - 10:15 AM Demonstrating the Return on Investment of Campus as a Living Lab: Case Studies From the Field 60-minutes presentations 
12:45 PM - 1:45 PM Campus as Lab - Networking Session Networking Meeting 
2:00 PM - 2:30 PM Addressing the Challenge of Faculty/Staff Participation in Living Lab Campus Projects 30-minutes presentations 
2:45 PM - 3:45 PM Tools and Strategies for Successful Living Lab Projects 60-minutes presentations