16 matches found
| |
Mon, 10/28
Time Title Type
8:30 AM - 9:00 AM Avoiding Attitude Polarization in Conversations on Campus 30-minutes presentations 
8:30 AM - 9:00 AM Creating A Sustainability Magazine: A Diverse, Digital Experience 30-minutes presentations 
9:15 AM - 10:15 AM Creating and Maintaining Public Archives: Green Fund Website Redesign 60-minutes presentations 
9:15 AM - 10:15 AM Recycling Communications and Behavior Change 60-minutes presentations 
11:00 AM - 12:00 PM #Strategy: Creating an Intentional Approach to Social Media 60-minutes presentations 
11:00 AM - 12:00 PM Document & Web Accessibility: Making Content Available to All 60-minutes presentations 
2:00 PM - 3:15 PM Cutting Through the Noise: Developing a Comprehensive Communications Structure 60-minutes presentations 
2:00 PM - 3:15 PM Why so Serious? Making Space for Silliness, Humor, and Fun in Sustainability Communications 60-minutes presentations 
4:45 PM - 5:45 PM Sustainability Communicators Networking Meeting Networking Meeting 
Back To Top
Tue, 10/29
Time Title Type
8:30 AM - 9:00 AM Building a Consistent Sustainability Brand 30-minutes presentations 
8:30 AM - 9:00 AM How to Structure Collaborations and Communicate Wins Effectively as an Office of One 30-minutes presentations 
9:15 AM - 10:15 AM Establishing a University Green Map 60-minutes presentations 
2:00 PM - 2:30 PM Spreading the Word: Crafting Communications Around Large Campus Sustainability Events 30-minutes presentations 
2:45 PM - 3:45 PM The Power of Small Steps: Making Psychology Accessible to Practitioners Through Small Experiments 60-minutes presentations 
2:45 PM - 3:45 PM Sustainability Communicators Networking Meeting-- part 2 (for attendees who couldn't attend part 1) Networking Meeting 
Back To Top
Wed, 10/30
Time Title Type
8:30 AM - 12:00 PM $$ Crafting Communications Campaigns with Impact $$ Half-Day Workshop 
Back To Top